Härlig semester i soliga Puerto Banus i Andalusien
12 april - 1 maj

Härlig semester i soliga Puerto Banus i Andalusien

På spanska solkusten njuter man av ett skönt klimat året runt. I den kända semesterorten Puerto Banus finns det mesta för en skön vistelse. Den charmiga, vita staden har en lång strandpromenad som leder till  Marbella och mysiga San Pedro. Varje lördag besöker många den berömda marknaden i Puerto Banus.

Vårt populära hotell  PYR MARBELLA är beläget i centrum ungefär  200 meter från sandstränder, lyxbåthamn, restauranger och varuhus. Vi bor i rymlig 1 rumslägenhet med kokvrå, TV och balkong.

På hotellet serveras  dagligen riklig frukost och middagsbufféer  med spanska och internationella rätter. Utomhus finns pool, bar och trädgård med solstolar. Möjlighet till tennis och golf till specialpris. Nära busshållplats som tar dig till Estepona, Marbella, Malaga  och stort shoppingcenter.

Fyra intressanta utflykter ingår till  Malaga, Nerja med grottorna, kända  Marbella med berömda Mijas och Andalusiens vackra huvudstad Sevilla med svensk reseledare.

Extra utflykter till  Gibraltar, naturutflykt med  besök i apelsin lund och paella lunch kan bokas på plats.

I priset ingår : Direktflyg  Göteborg – Malaga  t/r, 19 övernattning i delad lägenhet, halvpension bestående av frukost och middag, 4 intressanta utflykter inkl. entréer och svensk reseledning

 

ERBJUDANDE
Plats: Puerto Banus, Spanien
När: 12 april -1maj   2020
Arrangör:  WINTRAVEL  AB     0411 73700
Pris : fr. 12975:-
Enkelrumstillägg:  2950:-
Gäller:  2020-01-25 – 2020-03-10

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.