Peter & Bruno – Back On Tour! Som prenumerant kan du nu köpa biljetter till Partille Arena den 19 februari med 50% rabatt.
50%

Peter & Bruno – Back On Tour! Som prenumerant kan du nu köpa biljetter till Partille Arena den 19 februari med 50% rabatt.

Peter och Bruno rockar äntligen loss på en efterlängtad turné! 2017 fyllde duon konserthus efter konserthus med en bejublad show som få kommer att glömma. Nu är det dags igen att, tillsammans med sitt fantastiska band, ösa på för fullt i ett stort antal städer runtom i Sverige! Som prenumerant kan du nu köpa biljetter till Partille Arena, 19 februari kl 19.30 med 50% rabatt. Obs! Begränsat antal platser!

Peter och Bruno har medverkat i mängder av TV-program, spelat huvudroller i musikaler såväl i Sverige som utomlands, samt fyllt 100-tals konserthus med egna konsertproduktioner. Nu längtar Peter och Bruno efter att få träffa den stora publiken och tillsammans med den och bandet se till att taket lyfter när de ger allt i en konsert som har allt…och lite till!

Läs mer och köp dina biljetter här. Koden du ska ange för att ta del av erbjudandet hittar du nedan när du är inloggad som prenumerant.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.