Exklusiv VIP-tillställning med storslagen underhållning på Grand Hotel Lysekil. Välj mellan av Niklas Strömstedt och Louise Hoffsten!
VIP

Exklusiv VIP-tillställning med storslagen underhållning på Grand Hotel Lysekil. Välj mellan av Niklas Strömstedt och Louise Hoffsten!

Grand Hotel Lysekil får flera kända artister på besök den närmsta tiden. I samband med det bjuder Grand Hotell Lysekil på Supé & Soaré som är exklusiva VIP-tillställningar med ett mycket begränsat antal gäster. Njut en delikat middag i goda vänners lag och få en upplevelse för alla sinnen! Vår sommelier har kombinerat ett vinpaket som ligger i perfekt balans mellan mat och dryck. Förvänta er en speciell afton, där smaker och musik gör detta till en upplevelse ni kommer att minnas länge!

Detta är en unik VIP konsert för ett fåtal gäster gäster! Som prenumerant har du 100,- i rabatt per bokad biljett.

Välj mellan tre olika tillfällen:

Anna Bergendahl 19-20 november
Louise Hoffsten 17-18 december
Niklas Strömstedt  5-6 januari 2022

Paketet inkluderar

  • Välkomstfika i Grands Bibliotek
  • Champagne
  • 3-rätters meny
  • Musikunderhållning
  • Övernattning i dubbelrum – sov gott i mjuka sängar från Viking Beds of Sweden
  • Vakna upp till en härlig frukostbuffé med världens bästa äggröra, bacon & nybakat bröd.

Ordinarie pris från 2495,- per person. Välj vilken föreställning du vill gå på. För att erhålla din rabatt om 100 kr per biljett när du bokar hos Grand Hotel Lysekil, ange koden som du ser du nedan när du är loggad som prenumerant.

Läs mer och boka här! 

Vi värnar givetvis om våra gäster och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande vår verksamhet. Om någon middagstillställning ej kan genomföras pga. skärpta restriktioner kommer vi att flytta fram evenemanget till ett datum som fungerar bättre, så ni som bokat, ej går miste om detta unika tillfälle!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.