Se föreläsningen ”Omgiven av motgångar – hur du vänder bakslag till framgång” med Thomas Eriksson och få 20% rabatt.
21 oktober

Se föreläsningen ”Omgiven av motgångar – hur du vänder bakslag till framgång” med Thomas Eriksson och få 20% rabatt.

När himlen öppnar sig över din dotters examensparty. När bankens spartips slog totalt fel. När din presentation som ska ge dig en kickstart i karriären ligger på den andra USB-stickan. Eller när din värsta fiende på firman fick chefsjobbet du utgått från var ditt. Kort sagt: när allt går åt helvete.

Att hantera livets oundvikliga motgångar är en konst långt ifrån alla behärskar. Och visst kan det göra ont ibland när ingenting går ens väg. Ibland vill man inte acceptera att de här sakerna ska behöva hända en själv. Måste det vara så krångligt? Om allt bara kunde fungera. Varför kan inte livet bara vara enkelt?

Men allting är inte nattsvart. Det finns en hel del ljuspunkter, bara man lär sig att titta på rätt ställe. Under föreläsningen Omgiven av motgångar visar Thomas Erikson hur du hittar rätt attityd till att livet ibland inte följer den väg man egentligen skulle vilja. Och vad du konkret kan göra för att lägga grunden till det du egentligen vill ha – framgång.

Baserat på verkliga studier och personliga erfarenheter visar Thomas hur du kan lägga en stabil grund för att nå mer framgång i ditt liv. Följ med på en verklig berg-och-dalbana över bergstoppar, ner i djupa dalar, genom snåriga skogar och tillbaka ut i solskenet igen.

Om Thomas Erikson

Thomas Erikson är ledarskapskonsult och författare som föreläser om mänskliga beteenden och ledarskap. Han arbetar med att utveckla organisationer och företag utifrån ett ledarperspektiv och har genom åren tränat tusentals av chefer till att bli bättre ledare.
Han är författare till världssuccén ”Omgiven av idioter” som är översatt till över 40 språk och har precis gett ut boken ”Omgiven av motgångar”.

Läs mer och boka här Rabattkoden som du ska ange vid köpet för att få 20% rabatt syns nedan om du är inloggad som prenumerant.
Vill du köpa biljetter till andra föreläsningar från Atikko? Rabattkoden nedan gäller för alla föreläsningar så välj och vraka bland utbudet av höstens föreläsningar!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.